rezhisors

Number of posts: 6 Join date: 23.02.12
 | Tēma: DoKa 23.02.12 18:48 | |
| |
|
edzus

Number of posts: 27 Join date: 15.11.10 Age: 44 Dzīvesvieta: Madliena,Ogres raj.
 | Tēma: Kas ir Forsteos 10.04.12 23:32 | |
| Man pagaidām salīdzinot Zigi vai Imantu mazāk: Divas dokas viena 1,6td ar 4 kārbu, otrā 1.9td ar 5 kārbu , abas gan jāceļ,un Mans Muļķiks būs iekšā 1.9 TDI kaut kas līdzīgs kā Raitim ar 5 kārbu.Guntim arī būs darbiņš.Eh, pietrūkst laika un rubļu. Būs jau labi! | fiksais rakstīja: | | fiksais rakstīja: | | ĢirtsPēcis rakstīja: | | 1.6td 5 atrumi.buuvejas veel viens buss ar 1.9 benzins/gaaze. |
Ģirt, to otro, lūdzu zem B@G, lai Imim nav garlaicīgi... PS es pats parediģēšu lieko tekstu, pēc Ģirta reģistrācijas... |
Ģirt-piereģistrē to otro zem B@G... |
|
|
vulf Admin

Number of posts: 372 Join date: 28.08.10 Age: 48 Dzīvesvieta: jekabpils
 | Tēma: Re: Dīzeļmašīnas 19.04.12 22:25 | |
| Imim garlaicīgi nau,liciet iekšā motoru vietā kaut vai piķa katlus.Imis šodien ielika bratiņa busam 1,6D un piešķīla,bet laimīgs nejūtās. Visas rokas smird un apzinoties ka tās pūles nenes nekādus saldus augļus un kad Bratiņš iekrās naudu tad tas dīzelis lidos krūmos un tā briesmoņa vietu ieņems 2,0 B.G.nu tad paliek vieglāk ap dūšu. Tad nu vēl viens busiņš ir izglābts no naglām pagaidām un uz īsu brīdi 1,6D. |
|