SatursSaturs  CalendarCalendar  FAQFAQ  MeklētMeklēt  Lietotāju sarakstsLietotāju saraksts  Lietotāju GrupasLietotāju Grupas  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Share | 

Man jau apnicis mans motors

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down 
Pāriet uz lapu : Previous  1, 2
AutorsZiņojums
kunkuls

Number of posts: 92

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   09.11.11 22:45

Deels rakstīja:
kunkuls rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra.
Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013.

J

Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus

piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Very Happy

Kur ir Tava atrašanās vieta?

Es meklēju kādu Jelgavā, tās tuvumā kurš būtu labs busiņu remontētājs.

Juris

Kādi tieši remonti interesē?!
Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl.

Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist

Savam esmu mainijis motorus 2x tīri elementāri likās. Es vienīgi esmu Jelgavas galā!
Atpakaļ uz augšu Go down
Apskatīt lietotāja(-u) profilu
Deels

Number of posts: 85
Dzīvesvieta: Rīga

PostTēma: Re: Man jau apnicis mans motors   11.11.11 7:14

kunkuls rakstīja:
Deels rakstīja:
kunkuls rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Deels rakstīja:
JurisZe rakstīja:
Zinu, ka T3 busus labprāt ņem pretī un saprot to vērtību servisā, kas Viskaļu ielā, tajā galā kur Krustabaznīcas iela pienāk klāt. Tur viens gaiši zils T3 ar kantainajām lampām stāv pie vārtiem un vēl viens detaļām aiz stūra.
Par cenām jārunā ar īpašnieku - Andris, mob: 29139013 begin_of_the_skype_highlighting              29139013      end_of_the_skype_highlighting.

J

Vieta zināma, un to zilo busu ar biju jau atskatījies Kundziņsalā tieši pretī lietotāja Janka , mājai stāvēja gaidīja labākus laikus

piedāvājums tiks ņemts vērā, bet man vēl jāpārbauda viens variants netālu no busa atrašanās vietas , varbūt vēl kāds pados kādu ziņu,jo gribās lai tiešām zinošs cilvēks taisa neviss ķepu ļepu Very Happy

Kur ir Tava atrašanās vieta?

Es meklēju kādu Jelgavā, tās tuvumā kurš būtu labs busiņu remontētājs.

Juris

Kādi tieši remonti interesē?!
Ir iespēja šo to sariktēt bet nekrāsoju un nemetinu jo nav ar ko diemžēl.

Mani intresē tikai motora ielikšana un piejūgt visu ko viņam vajag klāt ( sajūgu , vadus degvielu utt) nu un tas arī uz sitiena viss ,, pārējo pats kaut kā saķimirēšu , galvenais lai starteris griež un var pielaist

Savam esmu mainijis motorus 2x tīri elementāri likās. Es vienīgi esmu Jelgavas galā!

Nu es vienreiz , un jautkā otreiz nrgribās pašam , dorba vēl daudz , nu Jelgava ir tā patālu meklēju kko tuvāk
Atpakaļ uz augšu Go down
Apskatīt lietotāja(-u) profilu

Man jau apnicis mans motors

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu 
Lapa 2 no 2Pāriet uz lapu : Previous  1, 2