SatursSaturs  CalendarCalendar  FAQFAQ  MeklētMeklēt  Lietotāju sarakstsLietotāju saraksts  Lietotāju GrupasLietotāju Grupas  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Share | 

visu vai pa daļām

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down 
AutorsZiņojums
fiksais

Number of posts: 357
Dzīvesvieta: Priekule

PostTēma: visu vai pa daļām   18.12.11 14:43

kāds/da ir tirgojis T3 rezerves daļām..., nu kā ir visu uz reiz, vai pa daļām labāk...?
esmu izvēles priekšā-celt augšā savu T3, vai mainīt visu uz citu modeli???
Atpakaļ uz augšu Go down
Apskatīt lietotāja(-u) profilu
kunkuls

Number of posts: 92

PostTēma: 13   18.12.11 15:58

Ja ir vērts glābt bundžu (ja nav baigais puvekliS) tad būtu par celšanu augšā, bet nu visiem zināms ka vecā lūznī neatmaksājas ieguldīt līdzekļus Smile
Tapēc ar savu ar esmu iesrpūdis pie krāsošanas un dzinēja maiņas.
Atpakaļ uz augšu Go down
maris

Number of posts: 119
Dzīvesvieta: Valmiera

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   18.12.11 18:29

Protams, ka viss atkarīgs no finansēm!
Ja ir iespējas, es ņemtu citu un šito atstātu kā donoru Smile
Atpakaļ uz augšu Go down
ELL

Number of posts: 79
Dzīvesvieta: Titurga

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   19.12.11 1:50

fiksais rakstīja:
kāds/da ir tirgojis T3 rezerves daļām..., nu kā ir visu uz reiz, vai pa daļām labāk...?
esmu izvēles priekšā-celt augšā savu T3, vai mainīt visu uz citu modeli???

Uz dallaam - jaaskataas kas ir uz busa no ejossaam dallaam - st,pastiprinaataajs, el,logi, el.spogulli utt - ja ir taadas patiikamas lietas tad i veerts, bet ja nav tad labaak visu un uzreiz Wink tas mans viedoklis. Bet labaak jau pirk citu auto un T3 celt aigssaa - briivdienu izbraucieniem .
Atpakaļ uz augšu Go down
kunkuls

Number of posts: 92

PostTēma: 13   19.12.11 12:17

a kas domāts ar to cita modeļā iegādi?!
Citu tadu busiņu vai pavisam citu auto, piemēram, opeli?!
Atpakaļ uz augšu Go down
JurisZe

Number of posts: 108
Dzīvesvieta: Jelgava

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   19.12.11 13:08

Man liekas, pa daļām kopsummā būtu izdevīgāk, bet tas aizņem reizēm daudz laika, vietas un ņemšanos ar skrūvēsanu, pārdošanu un piegādi.
Kopā visu pārdodot - ātri, bet mazāks ienākošais cipars.

Atmeti domu sametināt? Varbūt tomēr sanāktu lētāk kā meklēt jaunu auto? Daudz darba esi ieguldījis tajā un ja salons, motors un hadene ir ok, tad metināšanas dēļ jaukt ārā varbūt nevajag.
Ir kādi vēl defekti vērojami?

J
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   19.12.11 14:48

Lieta tāda, apstākļi sekojoši-
Es ar savu pelēcīti vairāk vai mazāk, bet braucu katru dienu, tad sieva jāaizved uz darbu, tad pašam uz haltūru (var salikt trepes, instrumentus un materiālus...).
Tagad braucu tikai uz darbu un atpakaļ ar dienesta vektru (ir uzstādīts GPS), nekur neizbrauksi lieki un arī neko nevar iekrāmēt...
Taisos mainīt darba vietu (mazāk attalgots, bet uz vietas...) un tur man sola dienesta bušeli (slēgto kravenieku).
Jautājums par pārdošanu vai izpārdošanu radās dēļ transporta trūkuma (gribējās pirkt VW passat variant B4, bet man nav 1000ls), bet uzpriekšu ir jātiek...
Bet tagad esmu noskatījis labu kempera bundžu, atmetis domas par pārdošanu-lēnā garā pārlikšu no sava beigtā uz jauno busu visu labāko un braukšu tikai vajadzības gadījumā (cerot, ka jaunā darbavieta atļaus braukāt ar darba busu personīgās vajadzībās...)
vēl jau brīžiem māc šaubas (jo buss un tā atvešana jau maksā 1/4 no passāta, tad vēl ja vajadzēs pārrakstīt +150), tad vēl pārkrāsošana un sakārtošana līdz galam un galu galā vai man vajag iebūvētu ledusskapi un plīti (tos var nopirkt atsevišķi), bet izgulēt nakti var arī kempingā vai variantā...
Nu un beidzot- esmu tik daudz jau ieguldījis bušelī un man viņš tā iepaticies, ka nevienam nepārdošu, labāk lai stāv pustaisīts bušelis, nekā nekāds auto...
Atpakaļ uz augšu Go down
RobertsK

Number of posts: 122
Dzīvesvieta: Salacgrīva

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   19.12.11 22:44

Labrīt!! Man radās pārdoma par šo topiku!!! Laughing Drusku jānomierinās un mana doma ir ka jāsagrabina kādi 400 ls un jāņem viens t3 . Kā reiz tas zaļais kuram tur tas spiediens sakāpis Very Happy . Protams ir jāpabaksta pirms ar skruvgriezi, bet šaubos ka tā armijas bundža būs pārāk izpuvusi. Tev paliek tavs pelēcītis ko lēnu garu apskrūvēt un tad ar godu aizvadīt. Tāpat pārdodot vesalu nevienam tu neieskaidrosi ka tas ir krutais gadijums un nevien nemaksās vairāk kā tas sver. Sadalot daļās tā kopsumma ar varētu sanākt tāda pati tik garākā termiņā. Un kur vel tā doma par Vafeli (passat)!!! scratch . Mierīgi un bez steigas!!!
Atpakaļ uz augšu Go down
fiksais

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   19.12.11 22:49

Paldies par padomu...
ir jau noskatīts kemperis ar visu virtuvi (galvenais, ka bleķi labi...), celšu augšā...
Atpakaļ uz augšu Go down
3mill8

Number of posts: 41
Dzīvesvieta: pa Rīgu

PostTēma: Re: visu vai pa daļām   20.12.11 15:06

hevy metal
Atpakaļ uz augšu Go down

visu vai pa daļām

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1